Nieuws By Pascalito - Hardwarejunkies 2021

LG's Signature 65 Inch TV kost 99.999 euro

Gepubliceerd: 31-03-2021 - 19:23 Door Pascalito (Redacteur)

LG gaat deze week beginnen met de verkoop van de oprolbare Signature R televisie in Nederland voor 99.999 euro. Deze week kunnen mensen al bestellingen plaatsen. De TV wordt wel op bestelling geproduceerd.

De oprolbare televisie was al sinds 2020 te koop in Zuid-Korea, echter komt de Signature R nu dus ook uit in meerdere landen. Waaronder dus de Benelux. Op de website kun je al in het Nederlands meer over de TV te weten komen.
De televisie kan worden gebruikt in drie verschillende standen. Je kunt de TV helemaal opgerold in een rechthoekige doos laten. De constructie heeft zelf een Speaker aan de voorkant zitten.. Vervolgens kan de TV in een soort van "line view" gebruikt worden. Ideaal als je bijvoorbeeld alleen Spotify of het weer wilt zien. Als laatste kun je de TV geheel gebruiken natuurlijk.

De TV heeft dus zelf ingebouwde 100W 4.2 Kanaals speakers en ondersteunt hierbij ook Dolby Atmos. Verder gebruikt de Signature R ook OLED technologie met zelf oplichtende pixels. Hierbij is zwart dus ook echt zwart zonder gebruik van achtergrondverlichting.
(2) Reacties:

 1. ...
  31-03-2021
  Wat een geld voor een tv 😁 ( Wel vet! )
  • ...
   05-04-2021
   Even kijken of ik genoeg vakantiegeld krijg haha
Scroll to Top