Nieuws By Division - Hardwarejunkies 2021

Nvidia RTX Voice werkt ook op GTX videokaarten

Gepubliceerd: 06-04-2021 - 11:10 Door Division (Redacteur)Toen Nvidia RTX Voice uitbracht, vonden sommige gebruikers een manier om de software te laten werken met GTX grafische kaarten. Het blijkt dat Nvidia enkele maanden geleden stilletjes officiële ondersteuning voor niet RTX GPU's heeft uitgerold nadat het zijn aandacht had gevestigd op Nvidia Broadcast, maar weinigen hebben dit opgemerkt.

Volgens Tom's Hardware werkt elke grafische kaart uit de GeForce GTX 600-serie of hoger met Nvidia's 410.18 stuurprogramma of nieuwer met RTX Voice. Bovendien bevestigde Manuel Guzman van Nvidia dat de officiële ondersteuning voor GTX grafische kaarten enkele maanden geleden werd geïntroduceerd.

Nvidia RTX Voice is een applicatie die wordt gebruikt om de audiokwaliteit van spraak te verbeteren door achtergrondgeluid te verminderen met behulp van een AI-algoritme. Toen Nvidia de technologie introduceerde, verklaarde het bedrijf dat het Tensor-kernen gebruikte om de app uit te voeren, maar kort na de release vonden gebruikers een manier om het te gebruiken op niet-RTX-kaarten zonder Tensor-kernen. Systeemvereisten omvatten ook Windows 10 als minimum, maar Windows 7 werd ook ondersteund met behulp van de tijdelijke oplossingen.

Met officiële ondersteuning voor niet-RTX-kaarten, kan een systeem met een GTX 600-serie GPU of nieuwer profiteren van de zelfstandige RTX Voice-app. Je hebt echter nog steeds een RTX GPU nodig om te profiteren van Nvidia Broadcast, dat een nieuwere versie van RTX Voice bevat. Evenals andere functies zoals een virtueel groen scherm. U kunt RTX Voice echter nog steeds downloaden als een zelfstandige applicatie. Geïnteresseerden kunnen RTX Voice hier downloaden.
(0) Reacties:

Scroll to Top